Τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου

στις

Μόλις τις απολαύσεις, «ορκίζεσαι» ότι θα τις ξαναφτιάξεις!

1 κιλό φτερούγες, πλυμένες και στεγνές
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά της σούπας σκόνη μουστάρδας
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
αλάτι
πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
50 γρ. βούτυρο

Κόβουμε τις φτερούγες σε κομμάτια αν θέλουμε, και τις αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα μπολ συνδυάζουμε το αλεύρι με τη μουστάρδα, το σκόρδο και λίγο ακόμη αλατοπίπερο.

Ζεσταίνουμε – σε μέτρια φωτιά- λίγο λάδι και το βούτυρο.

Αλευρώνουμε τις φτερούγες καλά από όλες τις πλευρές και τηγανίζουμε -σε παρτίδες- μέχρι να αποκτήσουν ένα βαθύ χρυσαφί χρώμα.

Επειτα, αφαιρούμε και τις τοποθετούμε σε πιάτο με χαρτί, για να στραγγίξουν από το λάδι.

Σερβίρουμε τις φτερούγες ζεστές.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.