Παντζαρο-κεφτέδες

στις

Οι κόκκινοι…

3-4 μέτρια παντζάρια, βρασμένα
1 κρεμμύδι
150 γρ. φέτα, τριμμένη
1 αυγό
μερικά κλωνάρια μαϊντανού, ψιλοκομμένα
μερικά κλωνάρια άνηθου, ψιλοκομμένα
μια χούφτα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι
πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα

Κόβουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι με τα παντζάρια.

Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα μπολ, στο οποίο προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά για τους κεφτέδες μας, όπως τη φέτα, τα αρωματικά φυτά, το αυγό, λίγο αλατοπίπερο και το αλεύρι.

Ανακατεύουμε καλά το μείγμα, προκειμένου να συνδυαστούν τα υλικά.

Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα μια ρηχή αντικολλητική κατσαρόλα ή τηγάνι, σε μέτρια φωτιά.

Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα σε μικρή απόσταση τη μία από την άλλη, τηγανίζοντας μερικά λεπτά από κάθε πλευρά.

Αφαιρούμε κι αφήνουμε τους παντζαροκεφτέδες να στραγγίξουν από το λάδι πάνω σε ένα πιάτο με χαρτί.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.