Χοιρινές μπριζόλες με κρέμα μανιταριών

στις

Εύκολο φαγητό…

4 χοιρινές μπριζόλες, χωρίς κόκαλο
αλάτι
πιπέρι
1/3 κούπα ελαιόλαδο
250 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, κοπανισμένες
200 ml. ελαφριά κρέμα γάλακτος
200 γρ. κρέμα τυριού
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1 κούπα φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια φαρδιά ρηχή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά.

Αλατοπιπερώνουμε τις χοιρινές μπριζόλες, τις οποίες μαγειρεύουμε για αρκετά λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, να ψηθούν και να ροδίσουν. Αφαιρούμε από το σκεύος.

Προσθέτουμε σε αυτό τα μανιτάρια, το σκόρδο και το σπανάκι. Αφού σοτάρουμε για μερικά λεπτά, ρίχνουμε μισή κούπα νερό κι αφήνουμε τα υλικά να βράσουν.

Μόλις μείνουν με λίγα υγρά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την κρέμα τυριού και τη ρίγανη.

Έπειτα, τοποθετούμε τις μπριζόλες, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.

Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό…

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

 

 

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.