Πράσινα φασολάκια

στις

Με μπέικον και καρύδια.

500 γρ. πράσινα φασολάκια, φρέσκα ή κατεψυγμένα
6 λωρίδες μπέικον, κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
μισή χούφτα καρύδια, χοντροκομμένα

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο, σοτάροντας σ΄ αυτό το μείγμα τα μπέικον μέχρι να ψηθεί.

Ρίχνουμε το κρεμμύδι κι αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά.

Προσθέτουμε τα φασολάκια, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ρίχνουμε δύο με τρεις κούπες νερό.

Αλατοπιπερώνουμε.

Μαγειρεύουμε για περίπου μία ώρα μέχρι το φαγητό να μείνει με λίγα υγρά.

Μόλις ετοιμαστεί, σερβίρουμε με λίγα καρύδια.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.