Τηγανιτή τυρόπιτα

στις

Μια εκδοχή από τη Σκόπελο.

1/2 πακέτο φύλλο κρούστας
500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1/2 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένος
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
πιπέρι

Σε ένα μπολ συνδυάζουμε τη φέτα με τον άνηθο και το πιπέρι.

Σε μια επιφάνεια ανοίγουμε ένα φύλλο κρούστας και απλώνουμε περιμετρικά λίγο λάδι.

Πασπαλίζουμε λίγο από το μείγμα της φέτας, τυλίγουμε σε ρολό και το στρίβουμε να πάρει τη μορφή σαλιγκαριού.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα φύλλα κρούστας μέχρι να τελειώσει η γέμιση.

Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι και ροδίζουμε τις τυρόπιτες και από τις δύο πλευρές.

Αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας για μερικά λεπτά και σερβίρουμε.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.