Μοσχάρι με πλιγούρι

στις

Σιγομαγειρεμένο φαγητό.

1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
250 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1/2 κούπα πλιγούρι
1,800 λίτρα χλιαρό νερό
αλάτι
πιπέρι
μερικά κλωνάρια μαϊντανού, ψιλοκομμένο

Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κρέατος. Αφαιρούμε.

Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε για μερικά λεπτά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και τα μανιτάρια.

Επιστρέφουμε το κρέας, πασπαλίζουμε τα υλικά με το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.

Ρίχνουμε το χλιαρό νερό και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μείνει η σούπα με τα απαιτούμενα υγρά, για προσθέσουμε το πλιγούρι. Ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή και αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό.

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.