Ομελέτα με μπακαλιάρο

στις

Στον φούρνο, με έμπνευση από την ιβηρική κουζίνα.

500 γρ. υγράλατος μπακαλιάρος ή ξαλμυρισμένος
100 ml ελαιόλαδο
3 λευκά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα ή σε φέτες
6 αυγά
θυμάρι
πιπέρι
μερικά κλωνάρια μαϊντανός, ψιλοκομμένος

Βάζουμε τον υγράλατο μπακαλιάρο σε κρύο νερό για 24 ώρες, αλλάζοντάς το τακτικά.

Αφαιρούμε το δέρμα του ψαριού και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Ρίχνουμε το λάδι στο ταψί, τοποθετούμε τον μπακαλιάρο με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το θυμάρι και το πιπέρι.

Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα, ή με ένα μίξερ χειρός, τα αυγά να αφρατέψουν και στη συνέχεια, τα ρίχνουμε πάνω από τον μπακαλιάρο με τα μυρωδικά.

Ψήνουμε για 40 με 45 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.