Μπαξοτηγανιά

στις

Με τα λαχανικά του μπαξέ.

2 πράσινες πιπεριές
2 πιπεριές κέρατο
2 πιπεριές Φλωρίνης
1 μεγάλη μελιτζάνα
2 κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι
1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ
αλάτι
πιπέρι
μερικά κλωνάρια μαϊντανού
μερικά κλωνάρια άνηθου
ελαιόλαδο
100 με 150 γρ. φέτα, τριμμένη

Κόβουμε τα λαχανικά σε κομμάτια και σε όποιο σχήμα θέλουμε.

Ζεσταίνουμε -σε μέτρια φωτιά- ελαιόλαδο σε ρηχή αντικολλητική κατσαρόλα (ή βαθύ τηγάνι).

Τηγανίζουμε για μερικά λεπτά -σε παρτίδες- τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και τη μελιτζάνα μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τους. Αφαιρούμε κι αφήνουμε να στραγγίξουν σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας

Ρίχνουμε ξανά λίγο λάδι στο σκεύος και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα λαχανικά, την ντομάτα, 2 κούπες νερό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τον άνηθο.

Αφήνουμε το φαγητό να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του. Λίγο πριν αφαιρέσουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε την τριμμένη φέτα.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.