Γλυκό χοιρινό

στις

Φτιαγμένο με καστανή ζάχαρη και μέλι.

1 κιλό μπούτι χοιρινό, χωρίς κόκκαλο
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1/3 της κούπας μέλι
1 κούπα ξύδι από μήλο
1/4 της κούπας μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο σκόρδο, σκόνη
αλάτι
πιπέρι

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.

Σε μια ρηχή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε τη ζάχαρη με το μέλι, το ξύδι, τη μουστάρδα, την πάπρικα και το σκόρδο.

Σοτάρουμε το κρέας στη σάλτσα για μερικά λεπτά μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε νερό όσο χρειάζεται για να καλυφθεί. Αφήνουμε να σιγοβράσει, ώσπου να μείνει με λίγα υγρά.

Μόλις κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια ή φέτες και σερβίρουμε, περιχύνοντας λίγη από τη σάλτσα του.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.