Τραγανό μιλφέιγ

στις

Γεμισμένο με φυτική σαντιγί.

1 φύλλο σφολιάτα
250 γρ. φυτική σαντιγί (στο ψυγείο μία ώρα πριν τη χρήση)
150 γρ. γάλα πλήρες
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
φρούτα (κατεψυγμένα ή φρέσκα)

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε λαμαρίνα.

Τοποθετούμε πάνω σ΄ αυτό τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 12 ομοιόμορφα κομμάτια.

Ψήνουμε μέχρι η ζύμη να ροδίσει, κάπου 20 με 30 λεπτά.

Αφήνουμε τις σφολιάτες να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός τη φυτική σαντιγί με το γάλα, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια.

Αλείφουμε μία σφολιάτα με λίγη κρέμα και προσθέτουμε λίγα κόκκινα φρούτα. Σκεπάζουμε με μια δεύτερη σφολιάτα κι επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία αν θέλουμε περισσότερα «πατώματα».

Πάντως, είναι ιδιαίτερα απολαυστικές και ως «ισόγειο» με μία σφολιάτα, κρέμα και φρούτα.

Οπως επιθυμείτε…

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.