Τάρτα ντομάτας

στις

Με άρωμα δεντρολίβανου.

1 φύλλο σφολιάτας
Ντοματίνια (και σε διάφορα χρώματα αν βρείτε), κομμένα στη μέση
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δεντρολίβανο
1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
ελαιόλαδο

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Σε μια λαμαρίνα στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε το φύλλο της σφολιάτας.

Βάζουμε σε σειρές τα ντοματίνια, ρίχνουμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο και το κουκουνάρι.

Περιχύνουμε τη σφολιατο-τάρτα με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα, μέχρι η ζύμη να πάρει ένα χρυσό χρώμα.

Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.