Κέικ με ροδάκινα

στις

Γλύκισμα με καλοκαιρινά φρούτα, το οποίο διατηρείται στο ψυγείο για αρκετές ημέρες.

220 γρ. βούτυρο
2 κούπες ζάχαρη
100 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
3 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή άλλο παρασκεύασμα
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2-3 μέτρια ροδάκινα, σε μικρά κομμάτια

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου.

Χτυπάμε στο μίξερ βούτυρο και ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αυγά ένα ένα και τη βανίλια, ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα.

Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν, ανακατεύουμε με το σύρμα, για να συνδυαστούν τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε τα ροδάκινα.

Βουτυρώνουμε μια φόρμα, στην οποία «στρώνουμε» το μείγμα.

Ψήνουμε για 70 λεπτά.

Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.