Πατατο-κεφτέδες

στις

Τρώγονται μόνοι τους, παρέα με γιαούρτι με λίγη μέντα και μαϊντανό, ή συνοδεύουν ψητά κρέατα.

300 γραμμάρια πατάτες
1 καρότο
150 γραμμάρια φέτα, τριμμένη
2 αυγά,
μερικά κλωνάρια άνηθου, ψιλοκομμένα
πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λάδι για τηγάνισμα

Κόβουμε στο μπλέντερ τις πατάτες και το καρότο. Αφαιρούμε τα υγρά που θα υπάρξουν.

Προσθέτουμε το πιπέρι, τη φέτα και τον άνηθο, ανακατεύοντας τα υλικά.

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα της πατάτας.

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε, για να συνδυαστούν τα υλικά.

Ζεσταίνουμε λάδι σε τηγάνι. Μόλις κάψει, τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα με τις πατάτες. Αφήνουμε να μαγειρευτούν και από τις δύο πλευρές.

Στραγγίζουμε τους πατατοκεφτέδες σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.