Καροτο-κεφτέδες

στις

Με λίγο τζίντζερ.

4 καρότα, περασμένα από τον τρίφτη
1 κρεμμύδι, περασμένο από τον τρίφτη
1 μικρό κομμάτι τζίντζερ, περασμένο από τον τρίφτη
2 αυγά
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι
ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Σε μια λεκάνη, συνδυάζουμε τα καρότα, με το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τα αυγά.

Προσθέτουμε λίγο αλάτι και περίπου μισή κούπα αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ηλιέλαιο.

Από το μείγμα με τα καρότα, παίρνουμε κουταλιές, τις οποίες τοποθετούμε στο σκεύος. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.

Μεταφέρουμε τους καροτοκεφτέδες σε μια πιατέλα, έχοντας στρώσει χαρτί κουζίνας ή χαρτοπετσέτα, για να απορροφηθεί το λάδι.

Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε, αν θέλουμε, με λίγο γιαούρτι.

Cookouzin

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΩΙΝΟ
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΠΙΤΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΓΕΥΜΑ
ΓΛΥΚΑ
ΨΩΜΙ
ΠΟΤΑ
ΤΡΙΚ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Επισκεφτείτε και το Snoopit24 αλλά και το ΠΡΩΙΝΟ

Advertisements

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.