Κέικ μπανάνας με σταφίδες

στις

Χωρίς ζάχαρη!

130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κανέλα
80 γρ. σταφίδες σουλτανίνα
1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας γάλα
3 ώριμες μπανάνες, λιωμένες ελαφρώς στο μπλέντερ

Θερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Σε μια λεκάνη, συνδυάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τις σταφίδες.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τις μπανάνες με το βούτυρο, το γάλα, το αυγό και μία κουταλιά της σούπας μέλι.

Ρίχνουμε τα υγρά υλικά στα στερεά.

Ανακατεύουμε πολύ καλά με μια ξύλινη κουτάλα.

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μακρόστενη φόρμα.

Ρίχνουμε το μείγμα του κέικ και ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά της ώρας.

Αφαιρούμε και απλώνουμε στην κορυφή του κέικ, όσο είναι ζεστό, μια κουταλιά μέλι.

Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

Cookouzin

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.