Μακαρόνια στο τηγάνι

στις

Μια συνταγή από την Τοσκάνη, της Ιταλίας.

150 γρ. μακαρόνια, βρασμένα
3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
70 γρ. τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα
μερικά κλωνάρια μαϊντανού (ή βασιλικού), ψιλοκομμένα
30 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Τοποθετούμε τα μακαρόνια σε μια λεκάνη.

Ρίχνουμε σ΄ αυτά το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά, το πεκορίνο, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά.

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.

Προσθέτουμε το μείγμα των μακαρονιών και αφήνουμε να μαγειρευτούν για μερικά λεπτά.

Γυρίζουμε τα μακαρόνια από την άλλη πλευρά και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Cookouzin

Advertisements

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.