Μοσχάρι με μανιτάρια

στις

Νόστιμο και εύκολο.

1 κιλό κρέας μοσχάρι, σε μερίδες ή μικρά κομμάτια
500 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες ή κύβους
1 ξερό άσπρο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
500 ml ντοματοχυμός
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι

Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι το κρέας.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε αυτό το μοσχάρι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και τα μανιτάρια. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.

΄Επειτα, ρίχνουμε τον ντοματοχυμό και σκεπάζουμε τα υλικά με νερό.

Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

Σερβίρουμε με βρασμένο ρύζι ή με τηγανιτές πατάτες.

Όμως, υπάρχει κι άλλη επιλογή: Μπορούμε λίγη ώρα πριν αφαιρέσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, να προσθέσουμε 1/3 της κούπας πλιγούρι.

Μαγειρεύουμε ώσπου το δημητριακό να ρουφήξει όλη τη νοστιμιά.

Cookouzin

 

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.