Κουσκούς με λαχανικά

στις

Και με αρωματικά βότανα.

1/2 κούπα κουσκούς
1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια
1 άσπρο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
μερικά κλωνάρια μαϊντανού, ψιλοκομμένα
μερικά κλωνάρια άνηθου, ψιλοκομμένα
μερικά φύλλα φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμένα
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Σε ένα βαθύ τηγάνι -ή πλατιά ρηχή κατσαρόλα- ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε για μερικά λεπτά, το κρεμμύδι, το καρότο και την πιπεριά.

Έπειτα, προσθέτουμε το κουσκούς, το αλάτι, το πιπέρι και 600 ml νερό.

Αφήνουμε να μαγειρευτούν για περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά, ελέγχοντας το φαγητό εάν επαρκούν τα υγρά.

Όταν ετοιμαστεί το κουσκουσάκι, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε άνηθο, μαϊντανό και δυόσμο.

Cookouzin

 

Advertisements

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.