Ζυμαρόπιτα

στις

Γίνεται εύκολα και γρήγορα.

350 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200 γρ. γιαούρτι
3 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
1 ποτήρι νερό
1/2 κούπα ελαιόλαδο
150 γρ. φέτα, τριμμένη
πιπέρι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Απλώνουμε τη μισή ποσότητα του λαδιού στο ταψί, το οποίο βάζουμε να κάψει στον φούρνο.

Στο μεταξύ, σε ένα μπολ συνδυάζουμε αλεύρι, γιαούρτι, αβγά, νερό, πιπέρι και μισή φέτα.

Ανακατεύουμε πολύ καλά, ώσπου τα υλικά να γίνουν ένας χυλός.

Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και «στρώνουμε» το μείγμα.

Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την υπόλοιπη τριμμένη φέτα και ρίχνουμε την άλλη μισή ποσότητα λαδιού.

Ψήνουμε για τρία τέταρτα ή αλλιώς μέχρι να «ροδίσει» η πίτα.

Βγάζουμε από τον φούρνο, κόβουμε σε κομμάτια και αφήνουμε να κρυώσει, πριν να σερβίρουμε.

Cookouzin

Advertisements

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.