Σπαγγέτι μανιταριών

στις

Φτιαγμένο σε ένα σκεύος και έτοιμο σε μισή ώρα.

300 γρ. ζυμαρικά σπαγγέτι
200 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
400 ml ντομάτα κονκασέ
3 κούπες νερό
1/3 κούπας ελαιόλαδο
τυρί παρμεζάνα ή πεκορίνο ή άλλο σκληρό κίτρινο τυρί, τριμμένο
αλάτι
πιπέρι

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια θερμοκρασία.

Ρίχνουμε τα μανιτάρια και αλατο-πιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ και το νερό. Αφήνουμε να βράσει για λίγο.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά ή μερικά λεπτά παραπάνω, ανακατεύοντας πού και πού.

Αφαιρούμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.

Σερβίρουμε.

Cookouzin

 

Advertisements

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.