Cheesecake με άρωμα βανίλιας

στις

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φούρνο.

Για τη βάση

1 κούπα τριμμένα μπισκότα digestive
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη

Για τη γέμιση

2 κούπες βαριά κρέμα γάλακτος
500 γρ. τυρί κρέμα
120 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

φρέσκα φρούτα για να σερβίρετε ή τριμμένη σοκολάτα

Σε ένα μικρό ταψί, συνδυάζουμε το βούτυρο με το τριμμένο μπισκότο και τη ζάχαρη άχνη. Το βάζουμε στο ψυγείο, για να σφίξει η βάση όσο ετοιμάζουμε τη γέμιση.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και τη βανίλια.

Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματίσει «κορυφές».

Έπειτα ρίχνουμε την κρέμα στο μείγμα του τυριού κι ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.

Βγάζουμε το ταψί με το μπισκότο από το ψυγείο και καλύπτουμε με το μείγμα.

Παγώνουμε το cheesecake για τουλάχιστον 3 ώρες.

Cookouzin

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.