Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να φάμε πίτσα;

στις

Ιταλός σεφ αποκαλύπτει.

Κάποια στιγμή μπορεί να βρεθήκατε σε ραντεβού σε πιτσαρία και πιθανότατα να σκεφτήκατε εάν θα έπρεπε να βουτήξετε την πίτσα με το χέρι ή να χρησιμοποιήσετε μαχαίρι και πιρούνι.

Σύμφωνα με ένα Ιταλό σεφ, κανένας από τους δύο τρόπους δεν είναι σωστός!

Ο Στέφανο Τσιρένε (Stefano Cirene), ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Verace Pizzera» στο Σίδνεϊ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη πίτσα της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίτσας του 2017 στην Ιταλία, αποκάλυψε ότι υπάρχει μια ακριβής μέθοδος, για να καταναλωθεί η πίτσα χωρίς να πέσουν οι νοστιμιές της.

Δήλωσε ότι το ιταλικό κλασικό φαγητό χρειάζεται να «διπλώνεται» σε σχήμα τσέπης! Κι αυτό, γιατί η πίτσα ήταν ένα φαγητό του δρόμου και έπρεπε να καταναλώνεται εν κινήσει, όπως ένας σάντουιτς.

Με άλλα λόγια, διπλώστε την πίτσα σας στη μέση και επαναλάβετε άλλη μία φορά. Με αυτόν τον τρόπο, το τυρί, η ντομάτα και οποιοδήποτε άλλο υλικό περιέχει, δεν θα πέσει κάτω πριν να την απολαύσετε όπως συμβαίνει συχνά όταν παίρνετε ένα κομμάτι της.

Πηγή: The Sun / Εικόνα Pixabay

Αν θέλετε να πείτε κάτι...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.